Saturday, September 12, 2015

33+0

Tiden løber jo afsted, og før jeg fik set mig om var sommeren gået! Wowza! Det gik stærkt! Men jeg synes nu også at der er noget charmerende over de solrige efterårsdage - ja blæsten, regnen og kulden må gerne blive væk, men de brændte og brune farver, solen der skinner i spindelvævene og fuglene der stadig titter frem, er da bare så hyggeligt! :D

Nu er der kun 7 uger til termin og ca en måned til det planlagte kejsersnit. Jeg er i mellemtiden (siden sidste post) blevet sygemeldt og går nu hjemme på fuldtid og der derfor masser af tid til at gå og nyde det hele. Jeg har det heldigvis rigtig godt og elsker at være gravid! Så dagene går med at være lidt kreativ, slappe en masse af og selvfølgelig lave de huslige pligter som jeg kan og må lave.

Vi er også efterhånden klar til at bette manden kommer til verden, og vi glæder os helt vildt! :D Men altså det er jo ikke det helt vilde og mest spændende at jeg kan opdatere med, for det er hovedsageligt klargøring af baby ting som  jeg går og nusser med - you know, koger sutter, vasker stofbleer, stryger sengetøj og pakker taske til sygehuset.. The usual stuff ;) Haha

Det er super hyggeligt og nyder hver eneste lille del af det! Faktisk elsker jeg det hele ved at være gravid, men det er nok også kun fordi det stadig er forholdsvis nemt! Det er kun de efterhånden 15 kg der begynder at tyngde lidt på bækken og ryg, men det er jo ret naturligt i det her stadie af graviditeten. Og kiloene generer mig faktisk slet ikke! Hvis der skulle ryge et par stykker mere på, ja så går det også nok!


Ja ellers går dagene med at power-høre Michael Jackson og Queen og prøve at svinge kadaveret lidt rundt på de bonede gulve (ironi kan forekomme) ;) Så ja, jeg hygger mig!

Så masser af positive vibes herfra og håber at I får en skøn weekend!

No comments:

Post a Comment