Sunday, March 22, 2015

Skal, skal ikke

Så kom et valg, som jeg har overvejet meget længe, om jeg skulle tage eller ej. Jeg har frem over valgt at skrive på dansk, for det bare er nemmere og hurtigere. Jeg har været enormt inaktiv på min blog det seneste års tid, og har slet ikke skrevet de sidste par måneder, og det er simpelthen for dårligt, da jeg virkelig holder af at blogge.

Der sker en masse ting i mit liv pt, som jeg også vil komme til at blogge om, når tiden er rigtig, og det er bare så meget mere nærliggende at skrive på mit modersmål. Jeg har ladet "translate" knappen til venste stå, så i tilfælde af at nogen vil læse med, som ikke læser dansk, så kan de også være med :)

Jeg håber at der er forståelse for dette, og at I stadig gider at læse med. Jeg har prøvet at opdatere layoutet lidt, men det driller en smule, så kan ikke helt få det, som jeg vil have det, men sådan er det jo ;)

Jeg glæder mig super meget til at indvige jer alle sammen i mine (og vores) planer, og så vil jeg i hærdigt prøve at være meget mere aktiv fremover!

Kram Heidi

No comments:

Post a Comment